AHA---logo---Vector

från modehuset dior i paris till linköping

När jag var klar med min utbildning inom skrädderi och mönsterkonstruktion och erhållit gesällbrev inom damskrädderi och klänningssömnad åkte jag ner till Paris och fick där en praktikplats på modehuset Dior. Under 1 år deltog jag med att sy upp kundbeställningar samt kreationer till 2 kollektioner. Som praktikant fick jag inledningsvis handkasta sömsmåner, sy i hyskor, hakar och tryckknappar. När chefen på ateljén såg kvaliteten på min sömnad fick jag förtroendet att sy kjolar till kunderna. Mästarna på ateljén sydde så klart upp kavajerna. Detta var för mig en mycket stimulerande och lärorik period i mitt skrädderiliv.

Har du en dröm om ett plagg du vill få uppsytt utifrån dina personliga önskemål? Med din idé och min kunskap inom mönsterkonstruktion och skrädderi skapar vi tillsammans denna kreation. Utifrån det vi enas om ritar jag mönster, klipper till och sen är det dags för första provningen....
 

provningar

Under arbetets gång behövs det 2-3 provningar för att säkerställa modellval och passform. Tidsåtgång per provning är ca 30 min - 1 timme beroende på typ av plagg.
 

leveranstid

Tidsåtgången varierar så klart från plagg till plagg. För att hinna med alla provningar vill jag ha din beställning minst 4 veckor innan leveransdatum.