AHA---logo---Vector

Våra behandlingar

Ordet massage betyder knåda. Att beröra, stryka och massera för att lindra, lugna och läka är en av världens äldsta behandlingsmetoder. Den har använts i många tusen år inom olika kulturer världen över. Vid massage och beröring frisätts må-bra-hormonet oxytocin vilket ökar välbefinnandet. 

 Köp ett presentkort till dina nära och kära som du vill ge en stunds avkoppling! 

 TROGEN KUND-RABATT med klippkort                           
 Köp 6 behandlingar och få 50% rabatt på den 6e!    
 

NYHET - I samband med lymfmassage, men även andra kroppsbehandlingar, får du ut mer av behandlingen genom att ställa dej på vibrationsplattan ca 10 minuter. Vibrationerna går ner på cellnivå i kroppen och lossar på låsningar och blockeringar i leder, muskler, senor och vävnad. Dessa jobbar vi sen vidare på under behandlingen så att cirkulation och flöde ökar, pris 100 kr.

klassisk massage

I klassisk massage mjukar vi upp stela muskler för ökad cirkulation. Vi går även på djupet och utför behandlande massage (triggerpunkter, longering mm), allt utifrån kundens behov och önskemål.

25 min massage 520 kr  
Lagom massagetid om du är lite trött i några muskler, tex nacke och rygg

45 min massage 640 kr
Den massagetid många väljer. Är lagom om du har ett problemområde, t.ex rygg och nacke.
60 min massage 750 kr
Den massagetid de flesta väljer
75 min massage 880 kr
Massagetid med utrymme för t.ex helkropp fram eller baksida. 
90 min massage 1020 kr
Vi hinner med hela kroppen, fram- och baksida.

hotstone massage

Hotstone massage är en behandling när du vill unna dig en stunds avkoppling i vardagen med hjälp av varma lavastenar och aromaoljor.

60 min massage 780 kr

Massagetid med utrymme för helkropp fram- och baksida för största effekt. Behandlingen ger en känsla av total avkoppling och välbefinnande. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme så den här behandlingen är mycket efterfrågad och ett utmärkt alternativ till traditionell massage. Efter behandlingen kommer du känna dig djupt avslappnad och mjuk i musklerna.
 

Gravid massage

Till oss kan du komma på gravidmassage från och med graviditetsvecka 12. Du förebygger spänningar i rygg & nacke, svullna fötter & ben och för att slappna av rent allmänt. Vi anpassar oss utifrån dina behov och önskemål.
På vår specialbänk ligger du avslappnat och bekvämt på mage.

25 min massage 520 kr  
Här behandlas oftast rygg, skulderblad & nacke

45 min massage 640 kr
Här behandlas oftast rygg, skulderblad & nacke. Utöver det kan man lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta
60 min massage 750 kr och
75 min massage 880 kr

Här behandlas rygg, skulderblad, nacke, säte, baksida & framsida på ben & armar och fokus på något område med extra spänningar eller smärta
 

lymfmassage

90 min lymfmassage 1090 kr
Har du problem med svullna kroppsdelar på grund av för mycket vätska i kroppen? Ditt lymfsystem kanske inte arbetar som det ska? Då kan lymfmassage vara till god hjälp för dej och underlätta din vardag. En del personer drabbas av lymfödem efter operationer och andra föds med ett trögt lymfsystem vilket visar sig genom en svullen kropp eller svullna kroppsdelar och stora fettansamlingar på till exempel lår och armar. Förutom lymfmassage går vi också igenom andningsövningar, egenmassage och kost. Läs mer här

taktil beröring

60 min taktil beröring 750 kr
Under behandlingen ligger du varmt nedbäddad. Det är bara den kroppsdel som behandlas, t.ex framsida ben, som inte har en filt på sig. Behandlingen utförs med lätta strykningar efter ett medvetet mönster. För de som är beröringskänsliga kan strykningarna ske utanpå kläderna. Under behandlingen är det viktigt att du känner dig trygg och varm. Därför anpassas behandlingen efter varje individ.

Läs mer om taktil beröring här

energimassage

20 min energimassage 500 kr
En lättillgänglig form av massage som fyller på din energi! Du sitter med kläderna på i en massagestol och får en massage som är både stimulerande och avslappnande. Energimassage passar perfekt för dig som har ett stillasittande arbete. Massage utförs framförallt på axlar, rygg och nacke men även armar, händer och skalp  masseras.

lyxkur för ansiktet - ekologisk hudvård

Ansiktsbehandlingar med helt rena produkter &  helt utan konserveringsämnen och tillsatser.
Stora lyxkuren 50 min 790 kr
Innehåller rengöring, peeling, fuktgivande mask,  serum, ögonkräm samt ansiktskräm. Ansikts- och nackmassage ingår också.
Lilla lyxkuren 25 min 560 kr
 Minilyft med rengöring, peeling, fuktgivande mask, serum,  ögon- samt ansiktskräm
Ansikts- och nackmassage ingår också.
Ansiktsvård & massage 50 min 790 kr
Den bästa av två världar där minilyft (se ovan)och massage ingår, 25 min av varje.

handmassage

Handlyx 20 min 500 kr
Unna dig lite vardagslyx och njut av en avkopplande massage av dina händer. Många av handens zoner aktiveras vilket påverkar allmäntillståndet på ett positivt sätt.

Boka gärna till "Det lilla extra"  HandSPA 10 min och få en komplett handbehandling.

fotmassage

Fotlyx 25 min 540 kr
Unna dig lite vardagslyx och njut av  en avkopplande massage av fötter och underben. Många av fotens zoner aktiveras vilket påverkar ditt allmäntillstånd på ett positivt sätt. Behandlingen avslutas med insmörjning med en lugnande gel, mjukgörande fotkräm på fötterna och en cirkulationshöjande mjölk på underben.

Boka gärna till "Det lilla extra"  FotSPA 10 min med fotbad och scrub, och få en komplett fotbehandling.

Det lilla extra 10 min 160 kr

Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling:

  • FotSPA - fotbad med fotbadsalt och scrub av dina fötter
  • HandSPA - handbad, rengöring och peeling av dina händer
  • Skalpmassage - massage på huvudet är otroligt avslappnande och skönt 

Boka detta i samband med annan behandling och skriv i meddelandefältet vilken/vilka du är intresserad av

scandinavian herbs

Vid alla våra behandlingar använder vi oss uteslutande av produkter från det svenska märket Scandinavian herbs. Produkterna består av kallpressade, vegetabiliska oljor samt verksamma örter vilka är  helt rena, utan konserveringsämnen och tillsatser. 

Vi är även återförsäljare av Scandinavian herbs så du är välkommen att göra dina inköp hos oss

köp Presentkort